1. keukenapparaten
  2. inductie kookplaat 90 cm

Top 10 beste inductie kookplaten 90 cm van 2024

Benieuwd welke inductie kookplaten 90 cm tot beste zijn uitgeroepen? Vergelijk de top 10 meteen via de button hieronder!

Beste inductie kookplaten 90 cm van Chefkokweb.nl

Hi there! Van harte welkom op deze pagina! Wij vinden het leuk om te zien dat je de tijd neemt om de best vergeleken top 10 inductie kookplaten 90 cm te bekijken.  

Of je nu beginnend, recreant of gevorderd bent, wij hebben de beste inductie kookplaten 90 cm voor je vergeleken en samengevoegd in een top 10 lijst.

Je bent waarschijnlijk aan het onderzoeken en op zoek naar informatie over inductie kookplaten 90 cm. Is dat correct? Geweldig nieuws, want wij gaan je namelijk helpen! Op deze pagina hebben wij speciaal de resultaten van ons onderzoek geplaatst over inductie kookplaten 90 cm met de bijbehorende details.

Scroll naar onder om verder kijken voor meer informatie.

Inhoudsopgave

1. ETNA KIS260ZT Inbouw inductie kookplaat 1-fase (60 cm).

5/5

ETNA KIS260ZT Inbouw inductie kookplaat 1-fase (60 cm) is een innovatieve en energiezuinige keukenoplossing. Met een wattage van 6,6 kW is deze kookplaat perfect voor elke dagelijkse kooktaak. Deze kookplaat heeft een Virtual pan support design dat de plaatsing van pannen makkelijker maakt. Met de 9 kookstanden heeft u de keuze uit verschillende warmteinstellingen. De centrale aan/uit bediening, tiptoets bediening en 4 digitale timers (99 min.) maken het eenvoudig om de kookplaat te bedienen. Met de timer kunt u het ook als wekker gebruiken. U kunt ook de kookduur beperken en er is een kinderslot om ervoor te zorgen dat kinderen de kookplaat niet kunnen gebruiken. Bovendien geeft de restwarmte indicatie per zone aan of er nog warmte afkomstig is van de kookplaat. De kookplaat wordt geleverd met een stekker voor aansluiting op een normaal geaard stopcontact.

Op nummer 1 plaatsgenomen en terecht! Deze inductie kookplaat 90 cm heeft de beste reviews ontvangen. 

2. Amica AI3546 Inductie kookplaat Flex-Space 2 bruggen 60cm.

5/5

Amica AI3546 Inductiekookplaat met Flex-Space 2 bruggen biedt het beste van twee werelden. Deze innovatieve kookplaat combineert de voordelen van een inductiekookplaat met de flexibiliteit van 2 bruggen. Met deze kookplaat kunt u twee verschillende gerechten tegelijkertijd bereiden. De kookplaat is 60 cm breed, waardoor er voldoende ruimte is om gerechten tegelijkertijd te bereiden. De Amica AI3546 Inductiekookplaat is eenvoudig aan te sluiten op zowel 1 of 2 fasen. De kookplaat heeft een naakte kabel, waarmee u de kookplaat gemakkelijk kunt aansluiten. U kunt kiezen uit 6 verschillende kookstanden, waaronder warmhouden, warmteverdeling, verwarmen, koken en braden. Het energiezuinige ontwerp van de kookplaat zorgt ervoor dat u energie kunt besparen. De LED-display geeft u inzicht in de kookstanden en temperatuurinstellingen. Met de Touch-Slider kunt u de kookstanden en temperatuurinstellingen eenvoudig instellen. De Amica AI3546 Inductiekookplaat beschikt ook over een timer-functie, waarmee u de bereidingstijd kunt instellen. Ook is er een kinderslot, waarmee u de kookplaat af kunt sluiten. De kookplaat is voorzien van een geïntegreerde oververhittingsbeveiliging, waardoor de kookplaat automatisch uitgeschakeld wordt als de temperatuur te.

Een absolute knaller. Bekijk hier waarom dit product op nummer 2 staat. 

3. Sharp KH9I39CS00EU-inductie kookplaat-inbouw-90cm.

5/5

De Sharp KH9I39CS00EU-inductie kookplaat-inbouw-90cm is een krachtige en moderne kookplaat die perfect past bij uw keuken. Het is een veelzijdige keukenoplossing die uw dagelijkse kookroutine een stuk eenvoudiger maakt. Het is voorzien van 5 kookzones met een afmeting van 60 cm x 90 cm. Dit betekent dat je grote pannen en kookgerei kunt gebruiken en dat meerdere gerechten tegelijk kunnen worden klaargemaakt. De kookplaat heeft een schuin afgewerkte bovenkant, waardoor het een modern en stijlvol uiterlijk heeft. Het heeft een strakke glazen kookplaat en een slimme slanke bediening. De kookplaat is gemaakt van duurzaam materiaal en is voorzien van een veiligheidsfunctie, waardoor het automatisch wordt uitgeschakeld wanneer het te lang aanstaat. De kookplaat beschikt ook over een intutieve timer, waardoor je precies kunt zien hoeveel tijd je nog hebt voor het klaar zetten van je gerecht.

Kwaliteit is wat hiermee wordt bedoeld. Op nummer 3 in onze top 10 lijst. 

4. CENDO KR99FI3TS Flex Inductie Kookplaat 90 cm Booster 6 zones.

5/5

De CENDO KR99FI3TS Flex Inductie Kookplaat is een krachtig en prachtig apparaat van 90 cm breed met 6 kookzones. Het is voorzien van een gebruiksvriendelijke LightTouch-bediening en een modern design met facet geslepen randen. Het apparaat heeft een aantal unieke functies die het koken vergemakkelijken. Denk hierbij aan functies als grill, combo, flex, warmhouden en booster. Met deze functies kan je al je favoriete gerechten op een eenvoudiger manier bereiden, en je krijgt meer ruimte in je keuken om te koken. Met de CENDO KR99FI3TS Flex Inductie Kookplaat wordt koken opnieuw uitgevonden. De kookplaat is voorzien van een efficiënte booster-functie, waardoor je kooktijd verkort. Je kunt ook met meerdere kookzones tegelijkertijd koken, zodat je meer gerechten tegelijkertijd klaar kunt maken. Daarnaast heb je met de flex-functie verschillende kookzones die je kunt gebruiken, waardoor je meer flexibiliteit krijgt. Ook heb je de mogelijkheid om gerechten te grillen, of gebruik te maken van de warmhouden-functie om je maaltijden op de juiste temperatuur te houden. Kortom, de CENDO KR99FI3TS Flex Inductie Kookplaat is een uitstekend apparaat dat je helpt bij het bereiden van de meest verfijnde gerechten.

Volgens kenners en specialisten een niet te missen product. Op nummer 4 en check de reviews waarom. 

5. AEG IKE95454IB Ingebouwd 90 cm Inductiekookplaat zones 5 zone(s).

5/5

AEG IKE95454IB is een Ingebouwde 90 cm Inductiekookplaat met 5 zones. Het product is zwart van kleur en heeft een breedte van 900 mm met een diepte van 510 mm. De bediening is touch en de controle positie is boven voorzijde. Er is een elektronische klok aanwezig en de aangesloten lading bedraagt 11000 W, terwijl de AC invoer voltage 220-240 V is. De installatie compartiment heeft een breedte van 88 cm. Deze kookplaat heeft tal van slimme functies zoals een Booster, een Timer, een Stop & Go-knop, een energiebesparende modus en een opwarmindicator. Zo kun je optimaal gebruikmaken van de kookplaat en energie besparen. Bovendien heeft het product een kinderslot waardoor er geen ongelukken gebeuren. Daarnaast is het product eenvoudig te reinigen met de Easy-To-Clean-technologie, waardoor je in een handomdraai de kookplaat weer blinkend schoon hebt. Met deze AEG IKE95454IB Ingebouwde 90 cm Inductiekookplaat ben je verzekerd van een veilig en efficiënt kookplezier. De verschillende slimme functies maken het gebruik ervan eenvoudig en het product is makkelijk schoon te houden. Kortom, de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare inductiekookplaat met veel extra's.

Een kwaliteitsproduct. Kenners zijn het er over eens en volgens ons onderzoek geheel logisch op plek 5.

6. Inventum IKI9040 inductiekookplaat 90 cm 2 of 3 fase.

5/5

De Inventum IKI9040 inductiekookplaat 90 cm 2 of 3 fase is een slimme keuze voor de moderne kok. De kookplaat heeft vijf kookzones, elk met tien verschillende standen. Er is een bridge functie om twee kookzones aan elkaar te koppelen, waardoor je een grote grillplaat of braadslede kunt gebruiken. Daarnaast heeft de kookplaat een boostfunctie voor extra snelle verhitting. Het bedienen van de kookplaat gaat makkelijk met de handige touch bediening en er is een timerfunctie en kookduurbegrenzing. Door de power management functie kun je kiezen of je de kookplaat op 2 fase of 3 fase wilt aansluiten. Om veiligheidsredenen is de kookplaat voorzien van een kinderslot en een restwarmte indicatie. Met het randloze design krijgt de kookplaat een strakke look. De Inventum IKI9040 inductiekookplaat 90 cm 2 of 3 fase is een ideale keuze voor alle moderne koks die koken met stijl en veiligheid.

Kenners, specialisten en experts zijn het er over eens. Wat een mooi product is dit! 

7. iQ700, flexInduction 90x35 cm, touchSlider, facet.

5/5

Deze kookplaat biedt veel ruimte voor creativiteit dankzij de enorme afmetingen van 90x35 cm. Met de flexInduction-technologie kunt u verschillende pannen tegelijkertijd plaatsen en zelfs verschillende verwarmingen instellen. Deze technologie maakt het koken en het ontdooien van gerechten eenvoudiger en sneller. De touchSlider-bediening op de kookplaat is erg intuïtief en duidelijk. Dankzij de slimme bediening heeft u direct inzicht in de verschillende functies en kunt u gemakkelijk de temperatuur instellen. Bovendien is de kookplaat voorzien van een uitgebreide veiligheidssysteem, waardoor u geen onnodige risico's loopt. De Siemens EX275FXB1E - iQ700 kookplaat heeft ook een fraaie uitstraling, door het facet-ontwerp. Deze kookplaat is een echte eye-catcher in elke keuken en zorgt voor een modern en stijlvol design. Of u nu kookt voor uw gezin of grote feesten, deze kookplaat biedt de perfecte oplossing. Met de veelzijdige functies en de modernste technologie kunt u alles bereiden wat u maar wilt.

Een absolute must-have en volgens ons onderzoek op nummer 7 in onze top 10. 

8. Bosch PXV975DV1E Serie 8 Inductiekookplaat 90 cm.

5/5

De Bosch PXV975DV1E Serie 8 Inductiekookplaat 90 cm is de perfecte keuze voor iedereen die een geavanceerde en krachtige kookplaat zoekt. Het heeft een modern design en een veelzijdigheid aan kookfuncties, waaronder de wifi-connectiviteit die het mogelijk maakt om de kookplaat te bedienen met een app. Daarnaast heeft de Bosch kookplaat de PerfectFry BraadSensor Plus technologie, waardoor je gerechten precies zo klaar krijgt als je het wilt. Door de automatische en constante temperatuurregeling bereik je altijd een perfect resultaat. De kookplaat is ook voorzien van een directe bediening voor de twee kookzones. Hiermee kun je direct zien welke temperatuur je gebruikt, zodat je altijd een perfect resultaat bereikt. Daarnaast heeft de kookplaat een timerfunctie, waarmee je het kookproces kunt sturen. Zo kun je precies bepalen hoe lang je gerecht kookt.

Een absolute knaller. Bekijk de reviews voor de details. 

9. Siemens iQ700 EX975KXV1E, Ingebouwd, 90 cm, Inductiekookplaat zones, 5 zone(s).

5/5

De Siemens iQ700 EX975KXV1E is een indrukwekkende inductiekookplaat met 5 zones. Met de innovatieve Home Connect-technologie kun je de kookplaat op afstand bedienen via WLAN. Met het cookConnect-systeem kun je een passende dampkap aansluiten. Met de fryingSensor Plus-functie kun je de temperatuur op 5 niveaus instellen voor optimale prestaties. Verder is de kookplaat uitgerust met een PerfectCook-sensor, cookControl Plus-functie, powerBoost-functie voor alle inductiekookzones, FullTouch TFT-display en een PanBoost-timer voor iedere kookzone. Met de powerBoost-functie kan de kookplaat tot wel 50% krachtiger worden. Deze functie zorgt ervoor dat je voedsel veel sneller kookt. Bovendien kun je met de PerfectCook-sensor de temperatuur van het voedsel voortdurend meten, zodat je voedsel nooit meer verbrand. Daarnaast is het ook mogelijk om de kookplaat op afstand te bedienen via de Home Connect-app. Zo kun je altijd en overal de temperatuur aanpassen, zodat je voedsel altijd perfect klaar is wanneer je thuis komt.

Een niet te missen product en top 10 waardig. Volgens kenners een topper. 

10. Hoover Inductiekookplaat | Model HIFS954SC | Inbouw | 90 cm | | 5 zone(s).

5/5

Met de Hoover Inductiekookplaat HIFS954SC heb je de meest geavanceerde kooktechnologie in huis. Deze kookplaat beschikt over een uitgebreid flexibel kookoppervlak van 90 cm breedte, met 5 verschillende kookzones die elk een hoge kookprestatie geven. Met het innovatieve inductiekooksysteem kook je sneller en meer energiebesparend. De kookplaat herkent de grootte van de pannen en past automatisch de kookzone aan. De geïntegreerde timer maakt koken nog gemakkelijker. Je kunt de kookzone op afstand bedienen en de timer instellen. De Hoover Inductiekookplaat HIFS954SC is ontworpen om elegantie en optimale prestaties te combineren, met een strakke, koele, minimalistische uitstraling. Het kookoppervlak is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek, zodat je altijd kunt genieten van een stijlvolle keuken.

Een favoriet van de favorieten binnen ons team. Bekijk de reviews voor de beste informatie.

Veelgestelde vragen

Ons team bestaat uit een aantal kenners in het culinaire gebied met elk een eigen specialisatie. Wij hebben inductie kookplaten 90 cm uitvoerig getest en geanalyseerd en de resultaten op onze website geplaatst. 

Heb je een keuze kunnen maken? Gefeliciteerd! Door op de button onder de beschrijving van een inductie kookplaat 90 cm die je wilt te klikken, word je naar de betaalpagina geleid en daar volgen de instructies. 

Zeker weten, om je een zo veilig en prettig mogelijk gevoel te geven, hebben wij gerenommeerde webshops uitgekozen. Deze kun je zien wanneer je op de button: “Beste Deal pakken?” klikt.

Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden. Op de website kun je het best contact met opnemen via email of ons contactformulier.

Concluderend over inductie kookplaten 90 cm

Het is duidelijk geworden dat er een ruim aanbod is als je op zoek bent naar een inductie kookplaat 90 cm. We hopen dat we je zo goed mogelijk hebben geïnformeerd over de verschillende opties, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Weet dat een inductie kookplaat 90 cm enorm veel voordelen biedt, waardoor je op een eenvoudige manier een scala aan gerechten tegelijk kunt bereiden. Als je vragen hebt, staat ons team je graag te woord.

De top 10 inductie kookplaten 90 cm vergelijken

Hoewel de inductie kookplaten 90 cm die er online te vinden zijn al een flinke selectie zijn ondergaan door middel van ons onderzoek, blijft er uiteindelijk nog ruimte over om je eigen vergelijking te maken. We raden aan dit zeker te doen, want hoewel onze aanbeveling is gedaan in volgorde van een tot tien, hoeft dit voor jou zelf niet te betekenen dat dit ook jouw top 10 is. Iedereen is anders en maakt zijn of haar eigen unieke keuzes.

Bekijk daarom goed de afbeeldingen, neem de beschrijvingen door en bekijk de prijzen. Elke inductie kookplaat 90 cm is voorzien van deze drie aspecten, zodat jij maar op één pagina terecht hoeft, om je eigen vergelijking te maken. Door deze informatie met elkaar te vergelijken, maak jij de beste keuze voor jezelf en kun je snel genieten van je eigen inductie kookplaat 90 cm. Het is belangrijk om niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar de kwaliteit en functionaliteit. Gebruikersrecensies kunnen hierbij een waardevolle bron van informatie zijn. Dit helpt je om een weloverwogen beslissing te nemen die aansluit bij jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren.

Benieuwd naar meer? Bezoek onze website regelmatig en volg de nieuwste nieuwtjes.

Hans Chelf

Hallo, ik ben Hans Chelf! Wat leuk je te ontmoeten en fijn dat mijn verhaal leest.  

Ik houd van lekker eten en ik ben kookliefhebber. Gedurende jaren ben ik me gaan verdiepen in kookproducten en kwam tot de ontdekking dat dit een bijzondere branche is. Elke dag sta ik enthousiast op om me bezig te houden met nieuwe trends, hippe items en te onderzoeken wat voor kwalitatief goede en best geteste kookartikelen er eigenlijk zijn.  

Het streven is om jullie zo veel mogelijk op de hoogte brengen van trends over alles wat te maken heeft met kookartikelen. De afgelopen jaren heb ik kennis opgedaan en vind ik het belangrijk om jou goed in te lichten. Via deze weg wil ik je informeren over onze blogs zodat je op de hoogte bent van alle ontwikkelingen. Leuk toch? Volg ons!